Timmerman
Locatie
Zwolle
Werkzaamheden timmerman

Als timmerman voer je zelfstandig alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit van fundering tot de nok en van onderhoud tot renovatie of nieuwbouw.

Als je geen ervaring hebt als timmerman, wordt je wel verzocht te reageren om te zien welke mogelijkheden wij voor jou hebben.

Bedrijfsprofiel
Onze relatie is een gerenomeerd bouwbedrijf bedrijf uit de regio Zwolle. Zij zijn gespecialiseerd in o.a. nieuwbouw, renovatie, aanbouw, dakkapellen & dakramen. Alles vanaf de fundering tot het hoogste punt.
Bedrijfscultuur

Een bouwbedrijf dat streeft naar het correct en nauwkeurig afwerken van een project. Half werk is geen werk, en de klant is koning. De wensen en behoeftes van de klanten staan hoog in het vaandel en tijdens het bouwen proberen zij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

In het kader van jeugdwerkloosheid geeft het bouwbedrijf aankomende leerling timmerlieden ook graag de kans om uiteindelijk een vakman/vrouw te worden.

Wat wij vragen van de timmerman
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij ;

* passie heeft voor het timmervak
* het maximale uit zich zelf wil halen
* loyaal aan het bedrijf is
* de benodigde opleiding(en) wil blijven volgen
* geen 9 tot 4 mentaliteit heeft
* klantvriendelijk is
Wat bieden wij de timmerman?

Naast een goede pensioen opbouw, vakantie opbouw, vakantiegeld en reiskosten vergoeding verzorgen wij het salaris conform Bouw CAO.

Contactpersoon
Jeroen Beens
Public publish date
29.05.2020