Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord als onderdeel van onze missie

PersoneelSelectief is gericht op mensen en op relaties. Het verzorgen van een passende baan bij een werknemer wordt specifiek gekoppeld aan waarde creatie bij onze zakelijke relaties. Continuïteit voor de lange termijn voor werknemers, bedrijven en daarmee ook de omgeving is een belangrijk streven in de bedrijfsvoering van PersoneelSelectief.

Vanuit onze missie is de doelstelling altijd een win-win situatie te creëren voor onze klant, onze werknemer en voor ons bedrijf. Wij realiseren dit door betrouwbaarheid uit te stralen, transparant te werken en ook gewoon hard te werken. Voor u als werknemer, voor uw bedrijf, voor onze- en uw omgeving.

Sponsoring en donaties

Binnen de mogelijkheden die PersoneelSelectief heeft zijn wij sponsor en donateur van een aantal verenigingen en stichtingen in de regio. PersoneelSelectief is onder andere brons sponsor en kleding sponsor van Sportclub Genemuiden, bordsponsor van VSW Windesheim, sponsor van Stoomgemaal Mastenbroek en donateur van een gymnastiekvereniging, Genemusement, Tapijtmuseum, en nog diverse andere verenigingen.

TotaalWerk Nederland BV

TotaalWerk is een Social Investment project van PersoneelSelectief en EDL Genemuiden, opgestart in 2014 op verzoek van gemeente Zwartewaterland. In Totaalwerk Nederland verschaffen wij werk aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in Zwartewaterland. Hierbij denkt Totaalwerk niet in hokjes, mensen zijn zowel WWB als UWV gerelateerd. Inzet is heractivering, reïntegratie naar de arbeidsmarkt.

Belangrijk is het aanbrengen van werk- en leefstructuur, activering, motivatie en zelfredzaamheid. Bewustwording van eigen capaciteiten en acceptatie door de omgeving zijn belangrijke succesfactoren binnen het bedrijf. De werkzaamheden bestaan uit kleinschalige productieprojecten, magazijnwerkzaamheden en op termijn buitenwerkzaamheden.

TotaalWerk heeft inmiddels een aantal mensen aan het werk. Vanuit marktinventarisatie is de potentie van te creëren arbeidsplaatsen vastgesteld op 60- tot 100 mensen. Echter zijn de uitbreidingsactiviteiten momenteel op een laag pitje gezet als gevolg van politieke besluitvorming inzake toepassing van de nieuwe participatiewet van januari 2015.

Duurzaamheid voor de omgeving

PersoneelSelectief houdt daar waar mogelijk rekening met omgeving en milieu. Dit houdt niet in dat PersoneelSelectief meeholt op een milieu-hype. Praktische aanpak met oog op afname van beschikbare grondstoffen en oog voor het klimaat spelen echter degelijk mee in de organisatie.

Voor de bemiddeling van onze mensen houden we sterk rekening met af te leggen reisafstanden. Dit met oog op een optimaal werkklimaat en met oog op beperking van CO2 uitstoot. De insteek is bemiddeling voor bedrijven in de regio met mensen uit de regio. Op de kantoren van PersoneelSelectief wordt in de werkzaamheden veel aandacht geschonken aan verbruikt van energie en papier. Digitalisering van gegevens is dan ook voor 95% van toepassing binnen het kantoorwerk.

Daarnaast wordt het wagenpark van PersoneelSelectief in het laatste kwartaal 2015 uitgebreid met 2 electrisch aangedreven auto's. In de toekomst zal de focus ook blijiven liggen op inperken van milieubelastend materiaal en duurzaam blijven ondernemen waar mogelijk.

Onze mensen

Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2024 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Vacatures voor commercieel medewerker in Zwolle   |  Vacatures voor een procesoperator nabij Zwolle   |  Vacatures voor een schilder nabij Zwolle   |  Vacature voor een werkvoorbereider nabij Zwolle   |  Uitzendbureau nabij Zwolle   |  Een vacature voor een accountant in regio Zwolle   |  Vacature voor administratief medewerker in Zwolle   |  Een vacature voor een elektromonteur nabij Zwolle   |  Een vacature als magazijnmedewerker nabij Zwolle   |  Sitemap