PersoneelSelectief ook in Staphorst & Meppel!

 

 

Begin april is Jan Talen, bekend in Staphorst en omgeving, van start gegaan als franchisenemer van PersoneelSelectief. Jan Talen heeft veel ervaring in diverse sectoren, waaronder de overheid en de techniek. Jan heeft over een periode van een kleine 40 jaar ook veel ervaring opgebouwd over HRM vraagstukken. Van deze ervaring kunnen ondernemingen in de omgeving Staphorst en Meppel optimaal profiteren, omdat Jan nu samenwerkt met PersoneelSelectief, een bureau met meer dan 10 jaar ervaring.

PersoneelSelectief

PersoneelSelectief is in 2008 opgericht door de broers Johan en Leo Eenkhoorn, Genemuidenaren. Het kantoor is gestart in Zwolle, maar heeft inmiddels ook een vestiging in Genemuiden en een tweede vestiging in Zwolle. Daar komt nu dus ook het kantoor in Staphorst bij, geleid door een gedreven man, Jan Talen, een bekende persoonlijkheid in Staphorst en omgeving. PersoneelSelectief ontzorgt bedrijven op personeelsgebied in de ruimste zin van het woord. Naast het invullen van vaak schaarse vacatures adviseert PersoneelSelectief ook op het gebied van bedrijfsvoering in brede zin. De personele invulling van het werknemersbestand en het optimaliseren van de flexibele schil van een onderneming is in de visie van PersoneelSelectief een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, dus moet de PersoneelSelectief-adviseur ook de kennis hebben van deze bedrijfsvoering!

Wat betekent Jan met PersoneelSelectief voor Staphorst en Meppel?

Wij hebben een werknemersbestand van meer dan 8.000 regionale kandidaten. Deze kandidaten kunnen voor u belangrijk zijn voor de invulling van uw vacatures, zowel de vacatures in het midden- en hoger-segment, zowel voor administratief alsook commercieel en technisch personeel.
PersoneelSelectief heeft veel kennis opgebouwd van het aanbod van kandidaten in de regio. Verder hebben wij vergaande kennis van de maakindustrie, denk hierbij aan textiel, metaal en houtwarenindustrie. Verder hebben wij veel mensen gedetacheerd in de horecasector, maar ook kunnen wij oplossingen bieden in de detailhandel.

In de huidige conjunctuur is de verwachting dat de vraag naar goed personeel, op verschillende niveaus sterk zal toenemen. Daarom is PersoneelSelectief een zeer goede aanvulling in de regionale markt van Meppel / Staphorst. Voor werkzoekenden bieden wij veel mogelijkheden; bent u in voor een nieuwe uitdaging? Schrijf u in als werknemer op PersoneelSelectief.nl . Wij zorgen dat u in beeld komt bij de juiste vacature!!  Wilt u als ondernemer ontzorgd worden in het kader van uw personeelsbeleid? Neem contact op met Jan Talen van PersoneelSelectief Staphorst. Jan vindt de juiste kandidaat voor u, met de gezamenlijke inspanning van zijn collega's, die selectief zijn in personeel!

Contactgegevens PersoneelSelectief Staphorst&Meppel


PersoneelSelectief Staphorst&Meppel
Uw adviseur : Jan Talen
Burgemeester vd Walstraat 17
7951 AK  Staphorst

Postbus 82
7950AB  Staphorst
mail: jan.talen@personeelselectief.nl
telefoon: 06 - 533 57 777
Website: www.personeelselectief.nl


Copyright © 2024 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Vacatures voor commercieel medewerker in Zwolle   |  Vacatures voor een procesoperator nabij Zwolle   |  Vacatures voor een schilder nabij Zwolle   |  Vacature voor een werkvoorbereider nabij Zwolle   |  Uitzendbureau nabij Zwolle   |  Een vacature voor een accountant in regio Zwolle   |  Vacature voor administratief medewerker in Zwolle   |  Een vacature voor een elektromonteur nabij Zwolle   |  Een vacature als magazijnmedewerker nabij Zwolle   |  Sitemap