Over ons

Het ontstaan van PersoneelSelectief

PersoneelSelectief is in 2008 opgericht door de broers Johan en Leo Eenkhoorn, beiden met ervaring in accountancy (salarisadministraties) en personeelsbemiddeling. De combinatie van deze ervaring is ook verwerkt in de visie waarop PersoneelSelectief zaken doet. Personeelsbemiddeling op een duidelijke, zakelijke manier, waarbij de klant en de werknemer niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Onze bemiddeling is transparant, u als klant weet waar u toe bent en de bemiddeling is gericht op succes voor de langere termijn. Voor jou als kandidaat geven wij duidelijkheid, wat de mogelijkheden zijn en perspectief voor jouw carriére.

Personeelsbemiddeling

Wij streven in onze bemiddeling continuïteit na voor de langere termijn met betrekking tot het personeelsbeleid van onze klanten. Wij doen dit op een duidelijke manier, binnen de wettelijke kaders, met een besparing op kosten en risico's bij onze klant. Voor onze werknemers houden wij altijd rekening met hun persoonlijke situatie. Wij beschouwen elke werknemer als gelijkwaardige gesprekspartners en proberen maximale zekerheid te bieden. Daarom bieden wij onze klanten ook altijd de mogelijkheid om payroll werknemers en uitzendkrachten op contract te nemen, mocht dit nodig zijn.

Vanuit onze visie ontzorgen wij onze relaties op het gehele gebied van personeelszaken. Onze dienstverlening is derhalve breed, samen te vatten in de volgende diensten:

WERVING & SELECTIE
INTERIM PERSONEEL
DETACHERING
PAYROLLADVIES
TRAINING / COACHING
ORGANISATIE ADVIES

Werving&Selectie met HUMOR

Onze mensen

Ton Rijke
Ton Rijke
Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Jeroen Beens
Jeroen Beens
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2021 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Sitemap