Personeelselectief

Payroll Overijssel

Voor een betrouwbare en professionele partij voor payroll in Overijssel bent u aan het juiste adres bij Personeel Selectief. Er bestaat nog wel eens wat onduidelijkheid over wat payrolling precies is, en wat de voordelen van payroll zijn. Daarom leggen we dit graag aan u uit. Wilt u nu direct telefonisch contact over payroll in Overijssel? Neem dan contact op met één van onze specialisten via telefoonnummer: 038 - 452 9890. Onze overige contactgegevens bekijkt u hier.

Specialist in payroll

In januari 2009 zijn wij begonnen met de PayrollPlus-formule. Wij zijn hierbij onafhankelijk intermediair. Doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij altijd de juiste vorm van payrolling verzorgen. In elke sector, voor elk bedrijf. Bij de PayrollPlus-formule zien wij de werknemer als volwaardig werknemer. Onze klant kan er zeker van zijn dat wij aan alle wettelijke voorwaarden voldoen, waardoor u achteraf niet het risico loopt op navorderingen van bedrijfstakfondsen en de belastingdienst. Door gebruik te maken van de diensten van onze diensten bent u gevrijwaard van deze problemen.

Payroll betekent:

Door gebruik te maken van de PayrollPlus-formule, nemen we u veel werk uit handen. Zo verzorgen wij onder andere:

  • Het tijdig en correct afragen van het salaris, loonbelasting en sociale premies
  • Een centraal aanspreekpunt voor u en de medewerker
  • Het opstellen en verstrekken van arbeidsovereenkomsten
  • Het verstrekken van loonstroken en jaaropgaves
  • Een proactieve verzuimbegeleiding

    Meer weten over de voordelen van Payroll Overijssel? Lees alles over payroll.


Payroll in Overijssel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat payroll in Overijssel kan verzorgen? Dan zit u goed bij ons. Wij werken in de kop van Overijssel, en kiezen er bewust voor om niet landelijk te werken. Dit doen wij zodat wij onze klanten en werknemers persoonlijk te woord willen staan. Mocht het nodig zijn dan willen we graag binnen één uur bij de klant kunnen zijn.

Uitzendbureau in uw regio

Op zoek naar een uitzendbureau in uw regio? Dan is Personeel Selectie uw partner. Personeel Selectief is werkzaam in verschillende regio's. Voor Uitzendbureau OverijsselUitzendbureau ZwolleUitzendbureau Hasselt en Uitzendbureau Staphorst Meppel moet u bij Personeel Sectief zijn. Voor meer informatie over de betreffende regio, moet u kijken bij onze contactpagina.

Onze voordelen

Wij kunnen u een scherp tarief bieden. Dit komt doordat wij minder overhead hebben dan een uitzendbureau. Daarnaast profiteert u van jarenlange ervaring in payrolling. Payroll is een specialisme, terwijl veel uitzendbureau’s dit als nevenactiviteit erbij doen. Meer weten over de voordelen van payroll in Overijssel? Neem telefonisch contact met ons op via 038 - 452 9890 of stuur ons een e-mail.

Onze klanten