Personeelselectief

Payroll Zwolle

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor payroll in Zwolle? Naast personeelsbemiddeling is Personeel Selectief ook actief op het gebied van payrolling. Wat payroll precies is, en wat de voordelen van payrolling zijn, leggen we graag uit. Wilt u direct contact over payroll in Zwolle? Neem dan telefonisch contact op via: 038-452 98 90.

Payroll Zwolle, wat doen wij?

Misschien heeft u de term ‘payroll’ al vaker voorbij horen komen, maar weet u niet precies wat het is. Payroll is een dienstverlening waarbij behalve de loonadministratie ook het werkgeverschap overgenomen wordt door de payroll organisatie. Een payroll organisatie is dus onder andere verantwoordelijk voor de salaris- en personeelsadministratie, ziekteverzuim en ontslag. 

Wij zijn sinds 2009 actief op het gebied van payroll. Hiervoor hebben wij de PayrollPlus-formule ontwikkeld. Lees meer over de voordelen van payroll in Zwolle door Personeel Selectief!

Voordelen payroll

Payroll scheelt u als werkgever veel tijd en administratieve rompslomp. In het geval van payrolling zijn wij namelijk juridisch werkgever van uw personeel, en daarmee verantwoordelijk voor een groot aantal zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijhouden en toepassen van actuele wijzigingen op het gebied van CAO en wet- en regelgeving. Ook het tijdig en correct afdragen van loonbelasting, salarissen en sociale premies verzorgen wij voor u. Lees ook onze uitgebreide Uitleg over Payroll

Payroll Zwolle: Minder risico, meer gemak!

Door gebruik te maken van payroll in Zwolle, besteedt u de personeel- en loonadministratie uit aan ons. Dit wil zeggen dat uw medewerkers bij ons op de loonlijst staan. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Flexibel omgaan met personeel. U zit niet vast aan arbeidscontracten, en kunt daardoor inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Dit maakt u erg flexibel.
  • Minder risico’s. Uw personeel is officieel in dienst van Personeel Selectief. Dit betekent dat u aanzienlijk minder arbeidsrechtelijke risico’s heeft. Denk hierbij aan loondoorbetaling, ziekte, proeftijden enzovoort. Ook nemen wij bijvoorbeeld de kosten bij ziekteverzuim over.
  • Minder administratieve rompslomp. Wij regelen administratieve zaken zoals de salaris- en personeelsadministratie.

Het uitzendbureau in uw regio:

Wij als uitzendbureau zijn werkzaam in de regio Overijssel:

Meer weten over payroll in Zwolle?

Wilt u meer weten over payroll in Zwolle? Bijvoorbeeld of payrolling aantrekkelijk voor u is? Neem contact met ons op! U bereikt Personeel Selectief via telefoonnummer 038-452 98 90.

 

 


 

 

Onze klanten