Samenwerking PersoneelSelectief en Prezero

Prezero PersoneelSelectief

Met ingang van juli hebben Prezero en PersoneelSelectief besloten de samenwerking aan te gaan met betrekking tot de personeelswerving en de personeelsplanning van het bedrijf. Het van origine Duitse bedrijf legt zich toe op de uitsortering van verschillende soorten plastics en verpakkingsmaterialen.

Prezero is een bedrijf gericht op duurzaamheid, met oog op toekomst en milieu. Een bedrijf die op een moderne manier zicht richt op een slimme recyclingscyclus, waarbij kunstoffen zoveel mogelijk worden uitgesorteerd en voorverwerkt, met als doel volledige (!) recycling.
Goede sortering is een belangrijke schakel in dit proces. Prezero in Zwolle zal een belangrijke taak vervullen voor Nederland om deze recycling optimaal aan te pakken met behulp van gemotiveerde werknemers. PersoneelSelectief is inmiddels begonnen met het opzetten van diverse campagnes voor de werving van nieuwe werknemers voor het nieuwe bedrijf, werknemers die oog hebben voor milieu en duurzaamheid en daar ook op een tastbare manier aan willen bijdragen.

Nieuwbouw Prezero

Impressie Prezero

Het bedrijfspand is in de laatste afbouwfase. Een modern complex gebouwd naar vooruitstrevend inzicht met ook voor medewerkers, milieu en duurzaamheid.

 

 

 

Sortering belangrijk

Per jaar worden alleen in Nederland al duizenden tonnen plasticafval nog niet gerecycled, vooral verpakkingsmaterialen waren tot nu toe lastig te recyclen.

Inmiddels maakt de techniek die Prezero toepast het mogelijk om in nascheidingsinstallaties uit restafval bijvoorbeeld kunststof verpakkingen te scheiden. Door met nascheiding kunststof verpakkingen uit het restafval te scheiden, kan de hoeveelheid ingezameld en gerecycled kunststof bijvoorbeeld in een grote stad oplopen van 2 kilo per inwoner per jaar nu, naar 10 tot 12 kilo. Het streven is uiteindelijk volledige recycling, ook van kunststof dat nu (nog) wordt verbrand.

 

Carrière kansen

Een nieuw bedrijf met ervaring opgedaan in Duitsland met betrekking tot het volledig recyclen van kunstoffen biedt veel carrière kansen. Wat te denken van duurzaamheid, het verminderen van de "plastic soep" in de oceaan, het voorkomen van uitputting van natuurljike grondstoffen (Olie), kortom, carrières met toekomstperspectief, zekerheid van werkgelegenheid en daarnaast ook nog een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu.

Benieuwd naar jouw carrière kansen bij Prezero? Er zijn veel banen beschikbaar! kijk op de vacature site van PersoneelSelectief; Vacatures , je kunt hier eenvoudig solliciteren en jouw CV, als je die hebt, automatisch inlezen!

Copyright © 2020 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Sitemap