Samenwerking PersoneelSelectief en Prezero

Prezero PersoneelSelectief

In 2019 hebben Prezero en PersoneelSelectief besloten de samenwerking aan te gaan met betrekking tot de personeelswerving en de personeelsplanning van het bedrijf. Het van origine Duitse bedrijf legt zich toe op de uitsortering van verschillende soorten plastics en verpakkingsmaterialen.

Prezero is een bedrijf gericht op duurzaamheid, met oog op toekomst en milieu. Een bedrijf die op een moderne manier zicht richt op een slimme recyclingscyclus, waarbij kunstoffen zoveel mogelijk worden uitgesorteerd en voorverwerkt, met als doel volledige (!) recycling.
Goede sortering is een belangrijke schakel in dit proces. Prezero in Zwolle vervult inmiddels een belangrijke taak voor Nederland om deze recycling optimaal aan te pakken met behulp van gemotiveerde werknemers. PersoneelSelectief heeft vanaf de start van het bedrijf medewerkers geworven voor deze nieuwe organisatie. Inmiddels is het personeelsbestand op orde gebracht met inbreng van PersoneelSelectief en zijn de medewerkers na een proefperiode op contract genomen bij het bedrijf. Wij feliciteren hierbij de bemiddelde procesoperators, de logistieke collega's en de administratieve collega's met hun vaste contracten en wensen ze veel succes bij deze moderne onderneming!

vacatures prezero

Nieuwbouw Prezero

Impressie Prezero

Het bedrijfspand is afgebouwd en de installaties zijn "up and running!". Een modern complex gebouwd naar vooruitstrevend inzicht met gemotiveerde medewerkers, werkzaam voor een toekomst van milieu en duurzaamheid.

 

 

 

Sortering belangrijk

Per jaar worden alleen in Nederland al duizenden tonnen plasticafval nog niet gerecycled, vooral verpakkingsmaterialen waren tot nu toe lastig te recyclen.

Inmiddels maakt de techniek die Prezero toepast het mogelijk om in nascheidingsinstallaties uit restafval bijvoorbeeld kunststof verpakkingen te scheiden. Door met nascheiding kunststof verpakkingen uit het restafval te scheiden, kan de hoeveelheid ingezameld en gerecycled kunststof bijvoorbeeld in een grote stad oplopen van 2 kilo per inwoner per jaar nu, naar 10 tot 12 kilo. Het streven is uiteindelijk volledige recycling, ook van kunststof dat nu (nog) wordt verbrand.

 

Copyright © 2021 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Sitemap