Personeelselectief

Studiereis Lean werken

Wij laten u "lean" werken zien!

Hoe leer je nu beter de technieken van Lean dan ze met eigen ogen in de praktijk te zien werken? PSTraining neemt u graag mee op een leerzame reis naar bedrijven waar Lean succesvol wordt toegepast; de beste manier om kennis te maken met de wereld van Lean. Onder begeleiding van onze coach komt u in contact met medewerkers, u ziet met eigen ogen de bedrijfsprocessen, en u krijgt meer begrip voor juiste toepassing van Lean processen!

Gerenommeerde Duitse bedrijven

Wij hebben gekozen voor drie bekende Duitse bedrijven om te bezoeken, Volkswagen in Emden, Mercedes in Bremen en Scheepswerf Meyer in Papenburg. Zoals gezegd zijn deze bedrijven zijn gevestigd in Duitsland, maar de afstand is prima te bereizen. U kunt zelf de bestemming kiezen die aansluit bij uw eigen situatie. Welke reis u overigens ook kiest, u zult door alle drie bedrijven geïnspireerd worden en waardevolle kennis en energie opdoen!

Wat kunt u verwachten?

De managers en andere medewerkers van Volkswagen, Mercedes en Meyer vertellen u graag over de manier waarop zij Lean toepassen binnen hun organisaties. Deze organisaties staan bekend om hun streven naar perfectie; het kan altijd beter en sneller. De processen zijn tot in detail gestroomlijnd en alle medewerkers weten exact wat ze te doen staat om het maximale uit de organisatie te halen. Hoe doen zij dit en wat levert dit op? U krijgt de unieke gelegenheid vragen te stellen, mee te kijken en te ervaren hoe de bedrijven en hun processen zijn ingericht.

Wat heeft u aan deze studiereis?

Tijdens de excursiereis doet u waardevolle kennis en ervaring op, die leidt tot nieuwe ideeën en inzichten die u binnen uw eigen organisatie in de praktijk kunt brengen. Bij het maken van een koppeling tussen deze twee helpt PSTraining u graag op weg. Daarnaast kunt u interessante ervaringen uitwisselen met uw medereizigers, die uit verschillende sectoren afkomstig zijn. Kortom; een uniek kijkje in de keuken van bedrijven dat uw kijk op organisaties flink opfrist!

Fiscaal aantrekkelijk

Onze studiereizen zijn fiscaal aantrekkelijk, gezien het opleidingskarakter van de reizen vallen deze buiten de WKR regelijk, dus geen ongunstige fiscale bijtelling voor uw onderneming.

Bespreken...?

Wilt u meer informatie over onze studiereis of wilt u een reis bespreken?

neem dan contact op met PSTraining, onze contactgegevens vindt u onder:

Contact

Onze klanten