Personeelselectief

Uitzendbureau Overijssel

Bent u op zoek naar een uitzendbureau in Overijssel? Maak kennis met PersoneelSelectief! Wij bemiddelen in personeel, voornamelijk in de provincie Overijssel. Dit doen wij sinds 2008 met succes. Wij hebben een groot netwerk en durven te zeggen dat we waarschijnlijk het grootste kandidatenbestand in Overijssel hebben. Snel op zoek naar een kandidaat voor uw bedrijf? Of bent u werkzoekende? Neem dan contact op met PersoneelSelectief! Telefonisch bereikt u ons via 038-452 9890.

 

Werkzoekende of juist op zoek naar personeel?

Wij hebben een groot kandidatenbestand. Wij kunnen zowel tijdelijke- als functies voor langere tijd voor u invullen. Onze uitzendkrachten zijn inzetbaar in diverse branches. Wij kunnen personeel inzetten in technische functies, productiefuncties, commerciële functies en administratieve functies. Met meer dan 6.000 werkzoekenden in ons klantenbestand is er altijd wel een match. Of het nu gaat om het tijdelijk inzetten van personeel in verband met zwangerschapsverlof, (tijdelijke) drukte, ziekte of het inzetten van personeel voor een langere periode.

 

Actief in diverse plaatsen in Overijssel

Wij zijn voornamelijk actief in Overijssel. Wij hebben een kantoor in Zwolle en een kantoor in Genemuiden. In de provincie Overijssel hebben we een goede naam opgebouwd. Wij hanteren scherpe tarieven, die lager liggen dan de gevestigde ‘grotere’ uitzendkantoren. Wist u dat het bij ons ook mogelijk is een tijdelijke werknemer na een detacheringsperiode kosteloos op contract te nemen?

 

Uitzendbureau in Genemuiden

Wij hebben een kantoor in Genemuiden. Wij zijn gevestigd aan de Sisalstraat 81 -11, 8281 JK in Genemuiden (Overijssel). Telefonisch is ons kantoor in Genemuiden bereikbaar via 038-452 9890. Bent u op zoek naar personeel in Genemuiden? Ons kandidatenbestand bestaat uit ruim 6.000 kandidaten in Overijssel.

Uitzendbureau in Staphorst / Meppel 

Uw uitzendbureau voor Staphorst en Meppel bevindt zich in Staphorst. Voor meer informatie over deze locatie, kijk op onze contactpagina. Ook voor de andere uitzendbureau vestigingen in Overijssel kunt u de contactpagina bekijken.

Uitzendbureau in Kampen of Hasselt

Op zoek naar personeel in Kampen? Schakel ons in! In ons kandidatenbestand bevinden zich ruim 6.000 werkzoekenden in de provincie Overijssel. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact met ons op via 038-452 9890. Zoekt u werknemers in Hasselt voor een korte of langere periode? Bijvoorbeeld in het geval van zwangerschapsverlof, een tijdelijk project of ziekte? Neem contact op met ons!

Uitzendbureau in Zwartewaterland of Zwartsluis

Behoefte aan personeel in Zwartewaterland, Overijssel? Bijvoorbeeld in verband met een tijdelijk project? Of zoekt u een werknemer voor langere tijd? Neem contact op! Voor personeel in of rondom Zwartsluis, bent u aan het juiste adres bij PersoneelSelectief. Neem telefonisch contact met ons op via 038-452 9890.

Uitzendbureau Overijssel

Personeel Selectief is hét uitzendbureau in Overijssel. Iedereen die vacatures zoekt en dus werk, is bij Personeel Selectief op het juiste adres. Wij werken professioneel en komen onze afspraken altijd na. Voor meer informatie kunt u ons bereiken in onze vestigingen.

 

Onze klanten