Personeelselectief

Uitzendbureau Staphorst Meppel

Uitzendbureau in Staphors of Meppel? Kunt u maar niet de juiste kandidaat vinden voor uw bedrijf? Ons uitzendbureau in Staphorst, met onze bevlogen franchisenemer Jan Talen bemiddelt voor u in de regio Staphorst en Meppel!. Hierbij kunt u onder andere denken aan commercieel personeel, maar ook aan technisch personeel. De kans is groot dat u binnen korte tijd een geschikte kandidaat vindt voor uw bedrijf, want wij beschikken over een groot kandidatenbestand in de regio Meppel en Staphorst. Uitzendbureau PersoneelSelectief helpt u graag verder bij de zoektocht naar de kandidaat die helemaal bij uw bedrijf past. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of lees in de tekst hieronder meer over ons uitzendbureau in Hasselt.

Op zoek naar de ‘klik’

Personeel werven kan veel tijd in beslag nemen, want u wilt dat die nieuwe werknemer ook binnen uw bedrijf past. Het is belangrijk dat een nieuwe werknemer ook binnen uw bedrijfscultuur past en dat hij/zij over de nodige competenties beschikt. En dat nog niet alleen, want past het karakter wel binnen het bedrijf? Uiteindelijk gaat het allemaal om de ‘klik’ tussen u en de nieuwe werknemer. Wanneer wij de juiste match gevonden hebben bij het uitzendbureau in Hasselt, is voor ons de personeelsbemiddeling geslaagd!

Uitzendbureau in de regio Meppel

Ons pand voor de regio Staphorst en Meppel bevindt zich in de plaats Staphorst. Door de mooie ligging van het Uitzendbureau in Staphorst, zien wij ook de regio Meppel als ons werkgebied. Zoekt u een uitzendbureau in Meppel? Kom dan naar onze locatie in Staphorst of naar onze locatie in Genemuiden.

HRM dienstverlener met een breed pakket

Wij zijn een HRM dienstverlener met een breed pakket. U kunt ons inschakelen voor veel verschillende diensten. Niet alleen zijn wij een uitzendbureau in Hasselt, maar wij zijn ook actief als uitzendbureau in heel Overijssel en grensregio. Daarnaast zijn wij een fullservice werving- en selectiebureau, payrollbedrijf én coachingsorganisatie. Wij letten bij al onze werkzaamheden op het kostenaspect.

PersoneelSelectief: uitzendbureau Staphorst en Meppel

Op zoek naar een uitzenbureau in Staphorst of een uitzendbureau in Meppel? Bent u op zoek naar een partner die met u mee denkt en uw personeelsbestand zo efficiënt mogelijk maakt? Met het uitzendbureau in Staphorst van PersoneelSelectief kunt u ervan uit gaan dat er geselecteerd wordt op geschikt personeel. Neemt contact met ons op meer vragen over de werkwijze van ons uitzendbureau in Staphorst en Meppel. Natuurlijk kunt u ook meer vragen over de andere diensten van PersoneelSelectief. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met ons contact in Staphorst, Jan Talen! ( tel. 06 - 5335 77 77 )

Onze klanten