Interim personeel

Als deskundig bureau voor interim financiels in regio Zwolle en de provincie Overijssel, heeft PersoneelSelectief een flink bestand van interim-personeel. Dit zijn vakbekwame mensen die in uw bedrijf tijdelijk of voor langere tijd gedetacheerd kunnen worden bij bijvoorbeeld drukte, projecten, zwangerschapsverlof en ziekte.

Hoe werkt onze Interim dienstverlening?

Voor de regio Zwolle en grotere delen van Overijssel verzorgen wij interimwerk voor administratieve en financiële professionals die naast hun onderneming of werk tijd over hebben voor extra werkzaamheden. De werknemers die wij tot onze beschikking hebben voor deze detachering zijn door ons geselecteerd op basis van hun opleiding (mbo+, hbo- en wo-niveau) en ervaring. In ons interim-personeelsbestand hebben wij de volgende beroepsgroepen beschikbaar:

Interim Administratief

Voor administratieve functies kunnen onze kandidaten ondersteunen op de administratie bij achterstanden en vervanging voor ziekte. Daarnaast hebben wij interim-professionals in bestand die uw bedrijf kan ondersteunen bij het automatiseren van de boekhouding en verbeteren van de administratieve organisatie. Daarnaast kunnen onze interimmers voor u accountancy werkzaamheden verrichten door de jaarrekening voor te bereiden en advies te geven over bijvoorbeeld de te volgen investeringsstrategie. Meer weten over de vakkennis van onze interim medewerkers? bel gerust naar 038 - 452 98 90

Interim Financieel

In het "vaste" bestand van PersoneelSelectief beschikken wij over een aantal financials met kennis en ervaring op het gebied van risico-management, asset management en financial controlling. Deze specialisten (HBO/WO) ondersteunen onze relaties op het gebied van herstructurering van financieringen, risico beheersing en kwaliteitsmanagement. Tijdelijke inhuur van één van onze specialisten kan voor relaties een flinke kostenbesparing en kwaliteitsslag binnen de organisatie betekenen.

Meer info? bel: 038 - 452 98 90

Interim Commercieel

Onze commerciële interim kandidaten ondersteunen organisaties op het gebied van sales en after-sales. Met tijdelijke inhuur van deze specialisten is het mogelijk om bijvoorbreeld uw direct marketing op orde te brengen, een CRM systeem in te voeren en te optimaliseren of de kansen te evalueren om export mogelijkheden te onderzoeken en/of te benutten.

Dit is commercieel maatwerk, waarbij PersoneelSelectief adviseert over de mogelijkheden (en onmogelijkheden) die onze interim sales mensen kunnen bieden. Voor meer info bel: 038 - 452 98 90 

De werknemers uit ons interimbestand zijn geselecteerd op opleiding (HBO / WO-niveau) en op ervaring.

Hoe werkt PersoneelSelectief Interim?

De voordelen voor werkgevers

Detachering is het inlenen van werknemers van, in ons geval, ons bureau in Genemuiden, nabij Zwolle, in de provincie Overijssel. Dit heeft voor u als ondernemer een aantal voordelen. Interimwerknemers van PersoneelSelectief werken op detacheringsbasis of ZZP-basis. Wat bij detacheringsbasis geldt, is dat er vooraf een vaste contracttermijn kan worden afgesproken. Wanneer huurt u een interimmer in en welke afweging moet u nemen om het wel of niet te doen? Interimwerk kan op basis van korte maar ook langdurige overeenkomsten. U huurt bij detacheringsbureau PersoneelSelectief een werknemer voor een bepaalde periode in. Als inlener bent u opdrachtgever van PersoneelSelectief. Omdat het detacheringsbureau de werkgever is, loopt u als inlener niet de risico's van ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding).

Overnemen op contract

In afwijking tot de meeste detacheringsbureaus biedt PersoneelSelectief haar klanten altijd de mogelijkheid om een gedetacheerde werknemer over te nemen, of op contract te nemen. In sommige gevallen kan dit zelfs kosteloos.

Wat kost detacheren?

Als u kiest voor detachering voor uw bedrijf in Zwolle of omgeving is dit normaliter duurder dan het inhuren van personeel via een uitzendconstructie. Omdat een detacheringsbureau het werkgeversrisico draagt, zal deze een deel van het risico verdisconteren in de opslag die zij op het uurtarief van de te detacheren werknemer hanteert. PersoneelSelectief slaagt er, door op een efficiënte manier te werken en met benadrukking van kostenreductie voor de klant, in om het detacheringstarief gelijk te houden met een uitzendtarief. Dit is uniek te noemen in de sector en zorgt ervoor dat interim-personeel een grotere mate van zekerheid geboden wordt tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Voordelen

Het voordeel van onze detachering in regio Zwolle is dat u gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel komt. Wij bieden mensen aan waar u vervolgens een sollicitatiegesprek mee heeft. In overleg wordt bekeken of samenwerking mogelijk is. Deze werknemers hebben in de meeste gevallen reeds ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Dit heeft voordelen, omdat ze brede kennis hebben. Het grootste voordeel van detachering is dat u de mensen tijdelijk aan uw bedrijf in Zwolle bindt. Als de economie verslechtert of u heeft financieel wat minder ruimte, dan hoeft u geen mensen te ontslaan. Ook is het goed voor uw bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in de onderneming te hebben. Zij komen weer met nieuwe ideeën en sporen de vaste kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij u werken en nieuwe mensen is ideaal. Verder biedt PersoneelSelectief de altijd de mogelijkheid om interim medewerkers op contract te laten nemen door de opdrachtgever.

 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over detachering via detacheringsbureau PersoneelSelectief in Genemuiden, nabij Zwolle, in de provincie Overijssel? Bel ons gerust op 038 - 452 98 90 of stuur een e-mail naar info@personeelselectief.nl.

Onze mensen

Ton Rijke
Ton Rijke
Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2021 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Vacatures voor commercieel medewerker in Zwolle   |  Vacatures voor een schilder nabij Zwolle   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Een vacature voor een accountant nabij Zwolle   |  Vacature voor administratief medewerker in Zwolle   |  Vacature voor een elektromonteur nabij Zwolle   |  Een vacature als magazijnmedewerker nabij Zwolle   |  Sitemap