Interim personeel middels detachering in regio Zwolle

Wanneer u via detachering interim personeel wilt aannemen in regio Zwolle, kunt u zeker terecht bij ons deskundige detacheringsbureau gelegen in Overijssel. PersoneelSelectief uit Genemuiden heeft een groot bestand aan inzetbaar interim personeel. Dit zijn vakbekwame mensen die tijdelijk of voor langere tijd gedetacheerd kunnen worden bij bijvoorbeeld drukte, projecten, zwangerschapsverlof en ziekte in uw bedrijf of organisatie.

Hoe werkt interim dienstverlening en detachering bij ons?

Wij verzorgen als detacheringsbureau interimwerk en detachering in grote delen van Overijssel. Dit doen we voor commerciële, administratieve en financiële professionals die naast hun werk of onderneming tijd over hebben voor extra werkzaamheden. De werknemers die tot onze beschikking staan voor detachering zijn geselecteerd op basis van hun opleiding (mbo-, hbo- en wo-niveau) en ervaring. In ons interim-personeelsbestand hebben wij de onderstaande beroepsgroepen beschikbaar.

Interim Administratief

Onze kandidaten ondersteunen u bij administratieve functies als u achterstanden heeft opgelopen of vervanging voor ziek personeel nodig heeft. Daarnaast hebben wij interim professionals in ons bestand die uw bedrijf ondersteunen bij het automatiseren van de boekhouding en het verbeteren van de administratieve organisatie. Onze kandidaten verrichten daarnaast werkzaamheden binnen de accountancy, bijvoorbeeld door de jaarrekening voor te bereiden en advies te geven over de te volgen investeringsstrategie.

Interim Financieel

Wij beschikken bij ons detacheringsbureau over een aantal financiële specialisten met kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement, assetmanagement en financial controlling. Deze specialisten (hbo/wo) ondersteunen onze relaties op het gebied van herstructurering van financieringen, risicobeheersing en kwaliteitsmanagement. Tijdelijke inhuur van één van onze specialisten kan voor relaties een flinke kostenbesparing en kwaliteitsslag binnen de organisatie betekenen.

Interim Commercieel

De commerciële interimkandidaten van ons detacheringsbureau ondersteunen organisaties op het gebied van sales en aftersales. De tijdelijke detachering van deze specialisten van ons detacheringsbureau, maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de direct-marketing van uw organisatie op orde te brengen. Ook helpen ze u een CRM-systeem in te voeren en te optimaliseren of de kansen te evalueren om exportmogelijkheden te onderzoeken en/of te benutten.

De werknemers uit ons interimbestand zijn geselecteerd op opleiding (hbo-/wo-niveau) en op ervaring.

De werknemers uit ons interimbestand zijn geselecteerd op opleiding (HBO / WO-niveau) en op ervaring.

Hoe werkt PersoneelSelectief Interim?

Detachering is het inlenen van werknemers van, in ons geval, ons detacheringsbureau in de provincie Overijssel. Dit heeft voor u als ondernemer een aantal voordelen. Interimwerknemers werken op detacheringsbasis of zzp-basis. Wat bij detacheringsbasis geldt, is dat er vooraf een vaste contracttermijn kan worden afgesproken. Interimwerk kan op basis van een kort tijdsbestek, maar is ook geschikt voor langdurige overeenkomsten. Als inlener bent u onze opdrachtgever. Omdat het detacheringsbureau de werkgever is, loopt uw bedrijf als inlener bij detachering niet de risico's van ziekte (doorbetaling van het loon) en ontslag (ontslagvergoeding).

Overnemen op contract

In afwijking tot de meeste detacheringsbureaus biedt PersoneelSelectief haar klanten altijd de mogelijkheid om een gedetacheerde werknemer over te nemen of op contract te nemen. In sommige gevallen kan dit zelfs kosteloos.

Wat kost detacheren?

Als u kiest voor detachering voor uw bedrijf in Hanzestad Zwolle is dit normaliter duurder dan het inhuren van personeel via een uitzendconstructie. Omdat een detacheringsbureau het werkgeversrisico draagt, zal deze een deel van het risico verdisconteren in de opslag die zij op het uurtarief van de te detacheren werknemer hanteert. Ons werving- en selectiebureau slaagt er in om het detacheringstarief gelijk te houden met een uitzendtarief door op een efficiënte manier te werken, met benadrukking van kostenreductie voor de klant. Dit is uniek in onze sector en zorgt ervoor dat interim-personeel een grotere mate van zekerheid geboden wordt tegen een aantrekkelijk tarief.

Voordelen

Het voordeel van onze detachering in regio Zwolle is dat u gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel komt. Eerst voert u een sollicitatiegesprek met de kandidaten, waarna in overleg wordt bekeken of een samenwerking mogelijk is. Deze werknemers hebben in de meeste gevallen reeds ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Dit heeft voordelen, omdat ze brede kennis hebben. Het grootste voordeel van detachering is dat u de mensen tijdelijk aan uw bedrijf bindt. Als de economie verslechtert of u financieel wat minder ruimte heeft, dan hoeft u geen mensen te ontslaan. Ook is het goed voor uw bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in de onderneming op te nemen. Zij komen met nieuwe ideeën en sporen de vaste kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij u werken en nieuwe mensen is ideaal. Verder bieden wij altijd de mogelijkheid om interim medewerkers op contract te laten nemen door de opdrachtgever.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over detachering via ons detacheringsbureau? Bel ons gerust op 038 - 452 98 90 of stuur een e-mail naar info@personeelselectief.nl. Wij helpen u graag aan gedegen personeel in verschillende sectoren. Als betrouwbare partij in de werving van interim personeel kunt u altijd op ons rekenen in de zoektocht naar geschikte kandidaten.

Onze mensen

Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2024 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Vacatures voor commercieel medewerker in Zwolle   |  Vacatures voor een procesoperator nabij Zwolle   |  Vacatures voor een schilder nabij Zwolle   |  Vacature voor een werkvoorbereider nabij Zwolle   |  Uitzendbureau nabij Zwolle   |  Een vacature voor een accountant in regio Zwolle   |  Vacature voor administratief medewerker in Zwolle   |  Een vacature voor een elektromonteur nabij Zwolle   |  Een vacature als magazijnmedewerker nabij Zwolle   |  Sitemap