Interim personeel bij onze detachering in regio Zwolle

Als deskundig detacheringsbureau voor interim personeel en detachering nabij Zwolle, in Overijssel, heeft PersoneelSelectief uit Genemuiden een groot bestand van interim-personeel. Dit zijn vakbekwame mensen die tijdelijk of voor langere tijd gedetacheerd kunnen worden bij bijvoorbeeld drukte, projecten, zwangerschapsverlof en ziekte.

Hoe werkt interim dienstverlening en detachering bij ons nabij Zwolle?

Wij verzorgen als detacheringsbureau interimwerk en detachering in de omgeving van Zwolle en grote delen van Overijssel. Dit doen we voor administratieve en financiële professionals die naast hun werk of onderneming tijd over hebben voor extra werkzaamheden. De werknemers die tot onze beschikking staan voor detachering in de omgeving van Zwolle zijn geselecteerd op basis van hun opleiding (mbo-, hbo- en wo-niveau) en ervaring. In ons interim-personeelsbestand hebben wij de volgende beroepsgroepen beschikbaar.

Interim Administratief

Onze kandidaten ondersteunen u bij administratieve functies als u achterstanden heeft opgelopen of vervanging voor ziek personeel nodig heeft. Daarnaast hebben wij interim-professionals in ons bestand die uw bedrijf ondersteunen bij het automatiseren van de boekhouding en het verbeteren van de administratieve organisatie. Onze kandidaten verrichten daarnaast werkzaamheden binnen de accountancy, bijvoorbeeld door de jaarrekening voor te bereiden en advies te geven over de te volgen investeringsstrategie.

Interim Financieel

Wij beschikken bij ons detacheringsbureau in regio Zwolle over een aantal financiële specialisten met kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement, assetmanagement en financial controlling. Deze specialisten (hbo/wo) ondersteunen onze relaties op het gebied van herstructurering van financieringen, risicobeheersing en kwaliteitsmanagement. Tijdelijke inhuur van één van onze specialisten kan voor relaties een flinke kostenbesparing en kwaliteitsslag binnen de organisatie betekenen.

De werknemers uit ons interimbestand zijn geselecteerd op opleiding (hbo-/wo-niveau) en op ervaring.

Interim Commercieel

De commerciële interimkandidaten van ons detacheringsbureau ondersteunen organisaties nabij Zwolle, of elders in Overijssel, op het gebied van sales en aftersales. De tijdelijke detachering van deze specialisten van ons detacheringsbureau, maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de direct-marketing van uw organisatie in Zwolle op orde te brengen, een CRM-systeem in te voeren en te optimaliseren of de kansen te evalueren om exportmogelijkheden te onderzoeken en/of te benutten.

De werknemers uit ons interimbestand zijn geselecteerd op opleiding (HBO / WO-niveau) en op ervaring.

Hoe werkt PersoneelSelectief Interim?

De voordelen voor werkgevers

Detachering is het inlenen van werknemers van, in ons geval, ons detacheringsbureau in Genemuiden, nabij Zwolle, in de provincie Overijssel. Dit heeft voor u als ondernemer een aantal voordelen. Interimwerknemers werken op detacheringsbasis of zzp-basis. Wat bij detacheringsbasis geldt, is dat er vooraf een vaste contracttermijn kan worden afgesproken. Wanneer huurt u een interimmer in en welke afweging moet u nemen om het wel of niet te doen? Interimwerk kan op basis van korte maar ook langdurige overeenkomsten. U huurt bij ons detacheringsbureau nabij Zwolle, in Overijssel, een werknemer voor een bepaalde periode in. Als inlener bent u onze opdrachtgever. Omdat het detacheringsbureau de werkgever is, loopt uw bedrijf nabij Zwolle of Overijssel als inlener bij detachering niet de risico's van ziekte (doorbetaling van het loon) en ontslag (ontslagvergoeding).

Overnemen op contract

In afwijking tot de meeste detacheringsbureaus biedt PersoneelSelectief haar klanten altijd de mogelijkheid om een gedetacheerde werknemer over te nemen of op contract te nemen. In sommige gevallen kan dit zelfs kosteloos.

Wat kost detacheren?

Als u kiest voor detachering voor uw bedrijf in Zwolle of elders in Overijssel is dit normaliter duurder dan het inhuren van personeel via een uitzendconstructie. Omdat een detacheringsbureau het werkgeversrisico draagt, zal deze een deel van het risico verdisconteren in de opslag die zij op het uurtarief van de te detacheren werknemer hanteert. Ons uitzendbureau slaagt er in om het detacheringstarief gelijk te houden met een uitzendtarief door op een efficiënte manier te werken en met benadrukking van kostenreductie voor de klant,. Dit is uniek in de sector en zorgt ervoor dat interim-personeel een grotere mate van zekerheid geboden wordt tegen een aantrekkelijk tarief.

Voordelen

Het voordeel van onze detachering in regio Zwolle is dat u gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel komt. Wij bieden als detacheringsbureau nabij Zwolle, in Overijssel, mensen aan waar u vervolgens een sollicitatiegesprek mee heeft. In overleg wordt bekeken of een samenwerking mogelijk is. Deze werknemers hebben in de meeste gevallen reeds ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Dit heeft voordelen, omdat ze brede kennis hebben. Het grootste voordeel van detachering is dat u de mensen tijdelijk aan uw bedrijf in Zwolle bindt. Als de economie verslechtert of u financieel wat minder ruimte heeft, dan hoeft u geen mensen te ontslaan. Ook is het goed voor uw bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in de onderneming te hebben. Zij komen met nieuwe ideeën en sporen de vaste kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij u werken en nieuwe mensen is ideaal. Verder bieden wij altijd de mogelijkheid om interim medewerkers op contract te laten nemen door de opdrachtgever.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over detachering via ons detacheringsbureau nabij Zwolle, in de provincie Overijssel? Bel ons gerust op 038 - 452 98 90 of stuur een e-mail naar info@personeelselectief.nl. Wij helpen u graag aan gedegen personeel.

Onze mensen

Ton Rijke
Ton Rijke
Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2023 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Vacatures voor commercieel medewerker in Zwolle   |  Vacatures voor een procesoperator nabij Zwolle   |  Vacatures voor een schilder nabij Zwolle   |  Vacature voor een werkvoorbereider nabij Zwolle   |  Uitzendbureau nabij Zwolle   |  Een vacature voor een accountant nabij Zwolle   |  Vacature voor administratief medewerker in Zwolle   |  Een vacature voor een elektromonteur nabij Zwolle   |  Een vacature als magazijnmedewerker nabij Zwolle   |  Sitemap