Interim personeel

Als deskundig detacheringsbureau nabij Zwolle, in de provincie Overijssel, heeft PersoneelSelectief een groot bestand van interim-personeel. Dit zijn vakbekwame mensen die in uw bedrijf tijdelijk of voor langere tijd kunnen functioneren bij bijvoorbeeld drukte, projecten, zwangerschapsverlof en ziekte.

Hoe gaat ons detacheringsbureau nabij Zwolle, in de provincie Overijssel, te werk?

De werknemers die wij tot onze beschikking hebben voor detachering in de omgeving van Zwolle zijn geselecteerd op basis van hun opleiding (mbo-, hbo- en wo-niveau) en ervaring. In ons interim-personeelsbestand hebben wij de volgende beroepsgroepen beschikbaar:

Interim Administratief

 • Interim controllers
 • Interim administrateurs

Interim Commercieel

 • Interim (commerciële) binnendienstmedewerkers
 • Interim accountmanagers, buitendienst

Interim Financieel

 • Interim financieel adviseurs
 • Interim financieel (bancair) medewerkers

Interim Techniek en Bouw

 • Interim accountmanagers techniek

De werknemers uit ons interimbestand zijn geselecteerd op opleiding (MBO / HBO / WO-niveau) en op ervaring.

Hoe werkt PersoneelSelectief Interim?

De voordelen voor werkgevers

Detachering is het inlenen van werknemers van, in ons geval, ons bureau in Genemuiden, nabij Zwolle, in de provincie Overijssel. Dit heeft voor u als ondernemer een aantal voordelen. Interimwerknemers werken op detacheringsbasis. Wat bij detacheringsbasis geldt, is dat er vooraf een vaste contracttermijn wordt afgesproken. Op uitzendbasis is dit niet het geval. Hierbij heeft de werknemer, in dit geval de uitzendkracht, niet de verplichting om een traject af te maken, maar kan hij of zij tussentijds een andere baan aanvaarden. Wanneer huurt u een interimmer in en welke afweging moet u nemen om het wel of niet te doen? Interimwerk kan op basis van korte maar ook langdurige overeenkomsten. U huurt bij detacheringsbureau PersoneelSelectief nabij Zwolle, in de provincie Overijssel, een werknemer voor een bepaalde periode in. Als inlener bent u opdrachtgever van PersoneelSelectief. Omdat het detacheringsbureau de werkgever is, loopt u als inlener in de buurt van Zwolle niet de risico's van ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding).

Overnemen op contract

In afwijking tot de meeste detacheringsbureaus biedt PersoneelSelectief haar klanten altijd de mogelijkheid om een gedetacheerde werknemer over te nemen, of op contract te nemen. In sommige gevallen kan dit zelfs kosteloos.

Wat kost detacheren?

Als u kiest voor detachering voor uw bedrijf in Zwolle of omgeving is dit normaliter duurder dan het inhuren van personeel via een uitzendconstructie. Omdat een detacheringsbureau het werkgeversrisico draagt, zal deze een deel van het risico verdisconteren in de opslag die zij op het uurtarief van de te detacheren werknemer hanteert. Ons uitzendbureau slaagt er, door op een efficiënte manier te werken en met benadrukking van kostenreductie voor de klant, in om het detacheringstarief gelijk te houden met een uitzendtarief. Dit is uniek te noemen in de sector en zorgt ervoor dat interim-personeel een grotere mate van zekerheid geboden wordt tegen een aantrekkelijk tarief.

U kent iemand die u als interim-werknemer bij u wilt laten werken?

Indien u iemand kent wiens kwaliteiten u hoog inschat en die u graag voor u wilt laten werken, zonder dat u direct een contract aan wilt bieden, schakelt u ons in. U kunt namelijk op een efficiënte wijze gebruikmaken van ons als detacheringsbureau in de buurt van Zwolle, Overijssel. Dit is een flexibele oplossing en bovendien kostenbesparend.

Redenen voor detachering

De meest voorkomende redenen van ondernemers in Zwolle om voor detachering te kiezen zijn:

 • Ziektevervanging
 • Zwangerschapsverlof
 • Speciale projecten
 • Een verlengde proeftijd
 • Extra ondersteuning tijdens drukte
 • Flexibel inspelen op marktomstandigheden

Voordelen

Het voordeel van detachering in Zwolle is dat u gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel komt. Wij als detacheringsbureau nabij Zwolle, Overijssel, bieden mensen aan waar u vervolgens een sollicitatiegesprek mee heeft. In overleg wordt bekeken of samenwerking mogelijk is. Deze werknemers hebben in de meeste gevallen reeds ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Dit kan een voordeel zijn, omdat ze brede kennis hebben. Het grootste voordeel van detachering is dat u de mensen tijdelijk aan uw bedrijf in Zwolle bindt. Als de economie verslechtert of u heeft financieel wat minder ruimte, dan hoeft u geen mensen te ontslaan. Ook is het goed voor uw bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in de onderneming te hebben. Zij komen weer met nieuwe ideeën en sporen de vaste kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij u werken en nieuwe mensen is ideaal.

Nadelen

Het nadeel van detachering in Zwolle, en de rest van Nederland, is dat de mensen die komen helpen altijd een beetje buiten het bedrijf blijven. Ze weten dat ze er maar tijdelijk zitten en kunnen daardoor met een andere instelling binnenkomen. Ook kennen ze de cultuur van uw bedrijf, hun collega’s en de werkzaamheden minder goed. U moet een detacheerder altijd inwerken. Ook krijgen ze vaak een relatief hoog salaris, wat hoger kan liggen dan dat van de mensen die al langer bij u werken. Dit kan voor scheve verhoudingen zorgen. Als ervaren detacheringsbureau in Zwolle (Overijssel) onderkennen wij dit en spelen we hierop in door kandidaten te selecteren die ervaring hebben opgedaan in een gelijksoortig bedrijf. Ook sluiten de karaktereigenschappen en werkmentaliteit aan bij welke in uw onderneming gebruikelijk zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Gedetacheerden kunnen een arbeidscontract van u krijgen, maar veel vaker komt het voor dat het detacheringsbureau de werknemer volledig in dienst neemt. Het voordeel hiervan is dat de detachant veel zekerheid heeft. U heeft altijd te maken met twee partijen, de detachant en het bureau waarmee u het regelt. Dat houdt in dat een detachant niet alleen met zijn detacheringsbureau, maar ook met u moet overleggen over bijvoorbeeld vakanties. U als ondernemer blijft ook verantwoordelijk voor de medewerker op de werkvloer. Wij monitoren de werknemer gedurende het detacheringstraject om calamiteiten in het traject te voorkomen. Bij eventuele calamiteiten zullen wij ook actie ondernemen, uiteraard in overleg met de opdrachtgever, om tot oplossingen te komen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over detachering via detacheringsbureau PersoneelSelectief in Genemuiden, nabij Zwolle, in de provincie Overijssel? Bel ons gerust op 038 - 452 98 90 of stuur een e-mail naar info@personeelselectief.nl.

Onze mensen

Ton Rijke
Ton Rijke
Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Jeroen Beens
Jeroen Beens
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2020 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Sitemap