Personeelselectief

Uitzendbureau Zwolle

Bent u op zoek naar een passende baan in Zwolle (uitzendbureau) of in de omgeving van Zwolle? Schakel PersoneelSelectief in! Wij hebben een uitgebreid aanbod van vacatures in de regio Zwolle, en dan voor alle niveaus!. Verder is ons kantoor er op gericht om medewerkers in te laten stromen bij bedrijven, met mogelijkhed van vaste baan. Dit is voor veel van onze werknemers de ideale mix om aan de slag te gaan. Wij hebben meerdere vacatures, zowel voor korte als langere tijd. Zoekt u bijvoorbeeld administratief, commercieel, technisch of uitvoerend werk voor langere tijd? Neem contact op via telefoonnummer 038-3031888 en we bespreken graag de mogelijkheden met u.


Uitzendbureau in Zwolle met een groot kandidatenbestand

Op zoek naar een uitzendbureau in Zwolle met een groot kandidatenbestand? Bij ons uitzendbureau staan er ruim 6.000 werkzoekenden ingeschreven! Wij bieden scherpe uitzendtarieven en kunnen personeel zowel voor korte als lange tijd inzetten, in elke bedrijfssector!


Zwangerschapsverlof, tijdelijke projecten of drukte?

Heeft u tijdelijk personeel nodig? Gaat een van u werknemers bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof en bent u binnen korte termijn op zoek naar iemand die de functie kan invullen? Of verwacht u de komende maanden drukte die u niet kunt opvangen met uw eigen personeel? Schakel ons uitzendbureau in Zwolle in! Dankzij ons uitgebreide kandidatenbestand zijn wij in staat om binnen korte termijn personeel te leveren, voor korte of lange periode.


Werkzoekende in Zwolle? Schrijf u in!

Bent u werkzoekende? Schrijf u in! Wij zijn voornamelijk actief in Overijssel, maar neem vooral contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij bemiddelen in alle beroepsgroepen. Denk hierbij aan administratief werk, commercieel werk, juridisch werk, ICT, technisch werk en productiewerk. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.


Onze vacatures bij uitzendbureau Zwolle

Bent u werkzoekend? Ons uitzendbureau in Zwolle heeft een groot aanbod vacatues, in diverse branches. Veel van onze vacatures staan open in Zwolle en omgeving, maar wij hebben ook vacatures in andere delen van Nederland. Bekijk al onze vacatures hier.


Werken in Duitsland?

PersoneelSelectief is in maart van 2015 ook gestart met bemiddeling van werknemers voor Duitse bedrijven. Ook interesse in een baan in Duitsland? Neem contact op!


Contact met uitzendbureau in Zwolle

Op zoek naar hét uitzendbureau in Zwolle? Bent u werkgever en op zoek naar personeel op korte termijn? Of bent u werkzoekend en op zoek naar werk? Neem contact op met ons uitzendbureau in Zwolle. U bereikt ons telefonisch via 038-452 98 90.


Tel: 038 - 452 98 90 
Email: zwolle@personeelselectief.nl

Onze klanten