Filters
Zoekcriteria

Zoekresultaten

Als ervaren uitzendbureau in Genemuiden hebben wij diverse ICT-vacatures op hbo-niveau in de omgeving van Zwolle waar u op kunt reageren. Wij richten ons specifiek op de regio Zwolle. Wanneer u uzelf bij PersoneelSelectief inschrijft, is het ook mogelijk om op basis van uw profiel interessante vacatures per mail te ontvangen.

IT beheerder - Zwolle

PersoneelSelectief; uitdagende vacature voor medewerker IT beheerder
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PELE02204

Front End Developer - Zwartewaterland

Uitdagende vacature voor ervaren of beginnende Front End Developer, develop your future!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#PELE01995

Helpdeskmedewerker - Zwolle

PersoneelSelectief; vacature Helpdeskmedewerker!
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#PELE02219

Leuke en passende ICT-vacatures in de omgeving van Zwolle

PersoneelSelectief is een werving- en selectiebureau met jarenlange ervaring. Met onze ervaring helpen wij u graag bij het vinden van een passende baan. De ICT-vacatures die wij open hebben staan in de omgeving van Zwolle zijn van hbo-niveau. Bij ons heeft u altijd de kans op een contract voor langere tijd of zelfs een vast contract. Ook wanneer u op zoek bent naar een andere functie op hbo-niveau kunt u bij ons terecht. Zo schakelt u ons ook in voor onder andere:

Neem contact op voor meer informatie

Wanneer u een vacature tegenkomt waarvan u weet dat deze bij u past, twijfel dan niet en neem contact op. U bereikt ons telefonisch via 038 - 452 98 90 of door het sturen van een e-mail naar info@personeelselectief.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Genemuiden. Wij vragen u vooraf wel te bellen wanneer u naar ons toekomt. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over bepaalde ICT-vacatures rondom Zwolle staan onze medewerkers voor u klaar.

Copyright © 2021 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Sitemap