Leiderschapstrainingen

Leiderschap in een groeiend bedrijf

De training leiderschap en leidinggeven geeft u of uw leidinggevend personeel het benodigde inzicht in de taken en rol van u als leidinggevende, waarbij diverse stijlen van leiderschap op de juiste wijze worden gehanteerd!. In deze één op één training van zo'n 6 dagdelen leert u als leidinggevende op een vakkundige manier met de persoonlijkheden om te gaan en de belangen van uw personeel op de juiste manier te benaderen. Tevens krijgt u kennis van conflictbeheersing en de tools die hiervoor gebruikt kunnen worden. Daarnaast krijgt u inzicht om analyses te maken en hier op een effectieve en accurate manier op in te springen. De training gaat intensief in op de juiste manier van leidinggeven van u of uw leidinggevend personeel, de diverse persoonlijkheden van uw medewerkers, motivatie, delegatie en de diverse vormen van gesprekken die binnen een onderneming worden gevoerd.

Tijdsduur: 6 dagdelen (aangevuld met een aantal coachingsmomenten)

Prijs: in overleg

Voor meer informatie

Contact

Leidinggeven in logistiek (magazijn)

Optimalisatie van uw logistieke omgeving zorgt onder andere voor een snellere doorloopsnelheid, verhoogde output en kostenreductie. De cursus leert u omgaan met diverse aspecten van het leidinggeven in de logistiek en in de productie. U weet kennis en vaardigheden toe te passen op de werkvloer en de juiste houding te ontwikkelen om processen te optimaliseren en zodoende kostenbesparingen door te voeren.

Tijdsduur: 6 dagdelen

Prijs: in overleg

Voor meer informatie

Contact

Leidinggeven in productie

De cursus Effectief Leidinggeven gaat dieper in op alle facetten die bij het leidinggeven horen. Het realiseren van de doelstellingen van het bedrijf, het tevreden houden van uw klanten, u als leidinggevende zet de koers uit, u maakt planningen en u zorgt daarnaast voor werkrust en een gezond werkklimaat. Na deze cursus weet u meer over de begripsbepaling rond het fenomeen leidinggeven, de diverse leiderschapsstijlen, kent u de manieren van aanpak bij leidinggeven en leert u persoonlijkheidskenmerken te benaderen en de wijze waarop mensen kunnen overkomen.

Tijdsduur: 6 dagdelen

Prijs: in overleg

Voor meer informatie

Contact

Leiding geven op de bouw

De cursus Leidinggeven op de bouw is specifiek voor uitvoerders en andere direct leidinggevenden op de bouwplaats. Wat in deze cursus uitgediept wordt, is naast de basis van effectief leidinggeven, specifiek ook leidinggeven aan onderaannemers, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Verder komen er bouwgerelateerde werkzaamheden aan bod zoals het leiden van bouwvergaderingen, raportages en signalering en oplossen van hiaten in het bouwproject. Deze training is een eye-opener voor pas gestarte leidinggevenden in de bouw en uitvoerders die regelmatig problemen ondervinden in het leidinggeven aan medewerkers en onderaannemers.

Tijdsduur: 6 dagdelen

Prijs: in overleg

Aantal deelnemers: in overleg

Voor meer informatie

Contact

Onze mensen

Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2024 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Vacatures voor commercieel medewerker in Zwolle   |  Vacatures voor een procesoperator nabij Zwolle   |  Vacatures voor een schilder nabij Zwolle   |  Vacature voor een werkvoorbereider nabij Zwolle   |  Uitzendbureau nabij Zwolle   |  Een vacature voor een accountant in regio Zwolle   |  Vacature voor administratief medewerker in Zwolle   |  Een vacature voor een elektromonteur nabij Zwolle   |  Een vacature als magazijnmedewerker nabij Zwolle   |  Sitemap