Leiderschapstrainingen

Leiderschap in een groeiend bedrijf

De training leiderschap en leidinggeven geeft u het benodigde inzicht in de taken en rol van u als leidinggevende, waarbij u diverse stijlen van leiderschap weet te hanteren. U weet op een vakkundige manier met de persoonlijkheden en belangen van uw personeel om te gaan. Tevens krijgt u kennis van conflictbeheersing en de tools die hiervoor gebruikt kunnen worden. Daarnaast krijgt u inzicht om analyses te maken en hier op een effectieve en accurate manier op in te springen. De training gaat in op de juiste stijlen van leidinggeven, de diverse persoonlijkheden van uw medewerkers, motivatie, delegatie en diverse vormen van gesprekken die binnen een onderneming worden gevoerd.

Tijdsduur: 6 dagdelen

Prijs: in overleg

Vraag informatie over deze training aan

Contact

Leidinggeven in logistiek (magazijn)

Optimalisatie van uw logistieke omgeving zorgt onder andere voor een snellere doorloopsnelheid, verhoogde output en kostenreductie. De cursus leert u omgaan met diverse aspecten van het leidinggeven in de logistiek en in de productie. U weet kennis en vaardigheden toe te passen op de werkvloer en de juiste houding te ontwikkelen om processen te optimaliseren en zodoende kostenbesparingen door te voeren.

Tijdsduur: 6 dagdelen

Prijs: in overleg

Vraag informatie over deze training aan

Contact

Leidinggeven in productie

De cursus Effectief Leidinggeven gaat dieper in op alle facetten die bij het leidinggeven horen. Het realiseren van de doelstellingen van het bedrijf, het tevreden houden van uw klanten, u als leidinggevende zet de koers uit, u maakt planningen en u zorgt daarnaast voor werkrust en een gezond werkklimaat. Na deze cursus weet u meer over de begripsbepaling rond het fenomeen leidinggeven, de diverse leiderschapsstijlen, kent u de manieren van aanpak bij leidinggeven en leert u persoonlijkheidskenmerken te benaderen en de wijze waarop mensen kunnen overkomen.

Tijdsduur: 6 dagdelen

Prijs: in overleg

Vraag informatie over deze training aan

Contact

Leiding geven op de bouw

De cursus Leidinggeven op de bouw is specifiek voor uitvoerders en andere direct leidinggevenden op de bouwplaats. Wat in deze cursus uitgediept wordt, is naast de basis van effectief leidinggeven, specifiek ook leidinggeven aan onderaannemers, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Verder komen er bouwgerelateerde werkzaamheden aan bod zoals het leiden van bouwvergaderingen, raportages en signalering en oplossen van hiaten in het bouwproject. Deze training is een eye-opener voor pas gestarte leidinggevenden in de bouw en uitvoerders die regelmatig problemen ondervinden in het leidinggeven aan medewerkers en onderaannemers.

Tijdsduur: 6 dagdelen

Prijs: in overleg

Aantal deelnemers: in overleg

Vraag informatie over deze training aan

Contact

Onze mensen

Ton Rijke
Ton Rijke
Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2022 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Vacatures voor commercieel medewerker in Zwolle   |  Vacatures voor een schilder nabij Zwolle   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Een vacature voor een accountant nabij Zwolle   |  Vacature voor administratief medewerker in Zwolle   |  Vacature voor een elektromonteur nabij Zwolle   |  Een vacature als magazijnmedewerker nabij Zwolle   |  Sitemap