PS Bouw&Schilders

Bouw&Schilders

Met ingang van 1 april 2017 heeft PersoneelSelectief een nieuwe specialisatie aan haar dienstverlening toegevoegd. De nieuwe activiteiten vallen onder de noemer PS Bouw&Schilders. Na jarenlang vakkrachten te hebben bemiddeld in de bouw en schildersbranche, is per 1 april onze nieuwe accountmanager werkzaam in dit vakgebied. Deze heeft jarenlange expertise met het bemiddelen van gemotiveerde vakkrachten in de bouw- en schildersbranche.

PersoneelSelectief zorgt ook in dit geval voor een correcte verloning, waarbij CAO loon, ATV en tijdspaarfondsdagen, vakantiedagenregelingen en pensioen netjes worden geregeld, zodat u als opdrachtgever weet dat het goed zit.

Ook voor de medewerkers geldt dus een correcte verloning en tijdige betaling. Verder zorgen we voor u als medewerker dat alles goed geregeld is op het gebied van lonen, pensioenen, en overige personeelszaken.

Vacatures in de bouw

Ben je benieuwd naar onze vacatures in de bouw? kijk dan op: bouw vacatures! hier staat vast een passende vacture!

Onze mensen

Ton Rijke
Ton Rijke
Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Jeroen Beens
Jeroen Beens
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2020 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Sitemap