Supply Chain Advies

Naast onze advisering en analyse middels een quick scan, adviseren wij ook op het gebied van Supply Chain. Hiervoor hebben wij een samenwerking opgestart met Dick Smit, eigenaar en specialist op het gebied van Supply Chain advies (zie ook Smit Supply Chain Advies). Vanuit onze vergelijkbare bedrijfsfilosofie is Dick een belangrijke schakel voor advisering op het gebied van organisatie en management.

Met de ondersteuning van Smit geven wij handen en voeten aan verdere organisatieverbetering op het gebied van goederenstromen, informatiestromen en geldstromen.

Vanuit ons organisatieadvies is het Supply Chain advies een verdere specialisatie van gerichte advisering, waarbij onze dienstverlening optimaal is richting u als klant, waarbij Smit ook als partner meedenkt en actief aan de slag gaat met de bedrijfsvoering. Dit vraagt om analytisch vermogen, creativiteit, positief kritisch te durven zijn, openstaan voor een gezonde discussie of de waarom vragen durven te stellen.

 

Smit Supply Chain Advies kijkt over grenzen heen, scant een organisatie middels een supply chain scan of een quickscan en geeft inzicht in het verbeterpotentieel van uw organisatie. Tevens kan Smit u begeleiden bij invoering en/- of optimalisatie van S&OP (sales en operations planning), begeleiding en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Deze actieve inbreng geeft een betere afstemming met de ketenpartners en worden goederenstromen, informatiestromen en geldstromen beter op elkaar afgestemd, met als resultaat een hogere klanttevredenheid, meer focus en een beter bedrijfsresultaat.

Onze mensen

Ton Rijke
Ton Rijke
Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Jeroen Beens
Jeroen Beens
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2020 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Sitemap