Uitzendbureau in Zwolle

Ruim aanbod aan leuke vacatures
Wij verzorgen zekerheid en langdurige contracten

PersoneelSelectief is een uitzendbureau in Genemuiden, in de buurt van Zwolle en Kampen. Wij helpen verschillende mensen die op zoek zijn naar een baan. Of u nu toe bent aan een nieuwe uitdaging of wanneer u uw opleiding heeft afgerond en op zoek bent naar uw eerste baan, de specialisten van ons uitzendbureau staan graag voor u klaar! Wij streven er altijd naar om zekerheid te bieden. Daarom behoort een jaar- of vast contract op korte termijn vaak tot de mogelijkheden.

Bekijk onze vacatures

Maak gebruik van de deskundigheid van ons uitzendbureau nabij Zwolle en Kampen

Als uitzendbureau in Genemuiden zijn wij specifiek werkzaam in de regio van Zwolle en Kampen. Wij hebben een groot aanbod vacatures op hbo-niveau. Dit zijn commerciële, maar ook administratieve vacatures. Hierbij kunt u onder andere denken aan de ICT-sector. Wij helpen u graag bij het vinden van een leuke en passende baan die aansluit bij uw kwaliteiten. Als uitzendbureau nabij Zwolle en Kampen verzorgen we detachering, trainingen en geven we ook deskundig advies.

Maak gebruik van onze expertise

Wanneer het u maar niet lukt om een leuke baan te vinden, schakelt u de medewerkers van ons uitzendbureau nabij Zwolle en Kampen in. Zij staan voor u klaar en denken graag met u mee. Om een van onze medewerkers te spreken, belt u naar 038 - 452 98 90 of stuurt u een e-mail naar info@personeelselectief.nl. Het is ook mogelijk om passende vacatures in uw mailbox te ontvangen. Meer informatie hierover vindt u op onze website of vraagt u aan bij onze medewerkers.

Onze mensen

Ton Rijke
Ton Rijke
Renate Eenkhoorn
Renate Eenkhoorn
Jeroen Beens
Jeroen Beens
Leo Eenkhoorn
Leo Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Johan Eenkhoorn
Henk Visscher
Henk Visscher
Copyright © 2021 PersoneelSelectief   |  Disclaimer / Privacy   |  Algemene Voorwaarden   |  Payroll   |  Uitzendbureau Zwolle   |  Sitemap